Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Les activitats de l'ICO durant el 2018

Divendres 21 Desembre 2018


Aquest dissabte té lloc la darrera sessió dels nostres cursos d'aquest 2018. En total hem organitzat 17 cursos i 16 sortides ocupant un total de 567 hores. S'han ocupat 432 places en les nostres activitats amb 246 participants únics. Per sort, la diferència de participació entre homes i dones es va reduint i ja es troben a nivells similars. Hem repartit les nostres activitats per tot el territori, intentant abastar tots els racons, des de la Vall d'Aran fins al Delta de l'Ebre, des del Pantà d'Utxesa fins als Aiguamolls de l'Empordà.

A més, aquest any ens hem estrenat en els viatges ornitològics fora de Catalunya. Hem organitzat dos viatges: el primer durant la setmana santa al Marroc, que va exhaurir les places en la primera setmana de posar-lo a la venda i el segon a Israel realitzat durant el pont de la Puríssima d'aquest desembre. Ambdós han sigut un èxit i ja estem treballant en l'organització de propers viatges a Romania i Geòrgia. 

D'altra banda, no podem deixar d'esmentar totes les col·laboracions de l'ICO durant aquest 2018: els socis del Zoo de Barcelona van tenir l'oportunitat de participar en el cens d'hivern d'Ocells dels Jardins al mateix Zoo en unes jornades coorganitzades per les dues entitats. A més també va participar en el Bioblitz i en la Piuladissa dels ocells organitzats pel Museu de Ciències Naturals de Barcelona. 

Marina Cuito
Unitat de Divulgació i Formació
Institut Català d'Ornitologia
www.ornitologia.org

Últimes Notícies
Seu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona

OFICINES TANCADES TEMPORALMENT

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats