Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Nou Atles: és el moment de buscar duc i gamarús als últims quadrats 10x10 km!

Dijous 20 Desembre 2018


La primavera de 2015 vam començar el treball de camp del Nou Atles dels ocells nidificants, que acaba aquest hivern de 2018-2019 després de 4 anys complets. Aquesta és l'última oportunitat per trobar les espècies que nidifiquen durant l'hivern.
 
Alguns rapinyaires nocturns, com el duc i el gamarús, defensen els seus territoris sobretot durant la tardor i l'hivern, i ara és el millor moment per detectar-ne els territoris. També són algunes de les espècies per les quals encara cal un esforç addicional per trobar-les a quadrats on no s'han detectat.
 
Per això us animem a consultar el següent mapa, que mostra a quins quadrats 10x10 km es va detectar gamarús o duc a l'atles anterior i encara no l'hem trobar al Nou Atles. Escolliu els quadrats que més us motivin i visiteu-los entre ara i febrer per detectar aquestes espècies. Ens podeu comunicar quins quadrats teniu intenció de visitar a atles@ornitologia.org per tal de millorar la cobertura entre tots.
 
https://goo.gl/KiMCgn
 
Només falta aquesta última empenta per completar els mapes de distribució del Nou Atles!
 
Moltes gràcies a tots per la vostra col·laboració!

Últimes Notícies
Seu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona

OFICINES TANCADES TEMPORALMENT

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats