Accés intranet
Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Bon moment per col·locar caixes niu

Dilluns 19 Novembre 2018


Després d’algunes setmanes sense estoc de caixes niu, us informem que n’hem tornat a rebre a la nostra oficina. Les caixes niu que venem a l’ICO venen en un kit desmuntat amb instruccions perquè les pugueu muntar sense problemes. Tenen un orifici d’entrada de 32 mm, cosa que les fa útils per a pardals o mallerengues. També venen amb una fitxa de seguiment del projecte Nius.cat, perquè us pugueu introduir en la ciència i l’observació de la natura i col·laboreu en el projecte.
 
Les nostres caixes niu estan fabricades pel Centre Especial d’Ocupació per a discapacitats intel·lectuals de la fundació El Maresme i tots els guanys es destinen al projecte Nius.cat.  Són fetes en fusta FSC no tractada, de construcció sòlida i acabat net i inclouen un ganxo d’acer inoxidable per penjar-les. Les podreu comprar en packs individuals de 20€, en packs de 2 de 36€ (que inclouen un pòster del projecte Nius) i en packs de 10 de 160€.
 
Ara és molt bon moment per col·locar caixes niu, deixar que els ocells les vegin, s’hi acostumin i quan arribi la primavera les utilitzin per tirar endavant les seves postes. Podeu consultar més informació sobre les nostres caixes niu a la botiga online de l’ICO. (http://www.ornitologia.org/ca/caixes_niu.html)

Últimes Notícies




Seu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona
Dilluns, dimecres i dijous: 9:00h-17:00h.
Dimarts i divendres: 9:00h-15:00h.

 




Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats