Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

No et perdis la cinquena edició del Delta Birding Festival!

Dijous 20 Setembre 2018


Els dies 21, 22 i 23 de setembre tens una cita al delta de l'Ebre amb la cinquena edició del Delta Birding Festival. Com cada any, podrem escoltar ornitòlegs i investigadors de renom internacional com els  il·lustradors Killian Mullarney o Ian Lewintgon, podrem gaudir de la pel·lícula "Bird of Prey" sobre l'àguila més rara i escassa del món amb els seus autors: Neil Rettig i Laura Johnson, ens delectarem de nou amb les aventures ornitològiques arreu del món del Daniel López Velasco i l'Oriol Alamany, entre molts d'altres.
 
Les activitats guiades tornaran a ser protagonistes, aquest any amb una oferta més variada ampliada: activitats nocturnes per veure ratpenats i rapinyaires nocturns, activitats pels amants de la fotografia i el photodigiscoping, així com les tradicionals sortides en vaixell són només un petit resum de tot el que oferirà aquesta edició. El 80% de les places ja s'han exhaurit però encara queden places en algunes activitats, fés un cop d'ull abans no s'acabin! 
 
Els concursos també són part important del festival, després de l’èxit aclaparador de la primera edició, torna el DBF Photo Contest per mostrar-nos fotografies d'ocells salvatges espectaculars amb nova carpa per exposar-les inclosa. La Lynx ID tornarà a posar contra les cordes als birders més freaks i la Ornitho-Swarovski premiarà als usuaris d'Ornitho.cat més actius. Els nens també podran participar en la nova edició del DBF Birds, buscant els ocells amagats per tot el recinte i els amants del trampeig fotogràfic coneixeran les fotografies i vídeos més sorprenents amb el concurs "La vida secreta de los animales". Tothom optarà a endur-se algun premi, ja que tots aquells que responguin l'enquesta del festival optaran a guanyar uns prismàtics.
 
Sessió de cinema, tallers de fotografia i infantils, fira amb les darreres novetats en fotografia òptica, ofertes de viatges ornitològics... tens al teu abast més de 100 activitats així que no tens excusa!
 
Esperem veure't al Delta!

Últimes NotíciesSeu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats