Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Col·labora amb el projecte de conservació del #dbf2018 i emporta't un dibuix original

Dijous 20 Setembre 2018


En l'edició del Delta Birding Festival hem volgut concentrar esforços per recaptar el màxim de diners possibles per ajudar als projectes de conservació. Com sabeu, ja des de l'any passat, tots els beneficis del DBF es destinen a un projecte d'investigació de la tórtora eurasiàtica impulsat per l'IREC i el CTFC. 
 
Aprofitant que aquest any ens visiten artistes naturalistes de renom mundial, els vam demanar un encàrrec molt especial: vam demanar al Killian Mullarney, a l'Ian Lewington, a la Blanca Martí, al Toni Llobet i al Martí Franch que fessin un dibuix de la tórtora eurasiàtica. Aquests dibuixos seran sortejats entre tots els que adquiriu els tiquets del sorteig.
 
Cada tiquet té un import de només 3€ i es destina íntegrament al projecte de conservació. Podreu comprar els tiquets a la recepció de MónNatura i als estands de l'ICO i d'Oryx.  (Foto: Francesc Kirchner)
 
La nostra intenció és recaptar 5000€ per intentar salvar la tórtora del negre futur que té al davant, esperem que ens ajudis a aconseguir-ho!

 

Últimes NotíciesSeu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats