Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

1r Congrés d’Ornitologia de les Terres de Parla Catalana

Dijous 20 Setembre 2018


El 1r Congrés d’Ornitologia de les Terres de Parla Catalana tindrà lloc els dies 12, 13 i 14 d’octubre de 2018 al Museu de Ciències Naturals de Barcelona.

Durant el mes de setembre s’ha assolit el nombre màxim d’inscripcions al congrés (185) i, per tant, s’han exhaurit les places per assistir-hi. Hem creat una llista d’espera per a les persones que s’han quedat sense plaça, si és el vostre cas dirigiu-vos a la secretaria del congrés marina.cuito@ornitologia.org.

D’altra banda, us volem informar d’un error en el formulari d’inscripció: fins ara no hi apareixia el camp “afiliació” i per això no tenim aquesta informació d’alguns dels autors. Us demanem si us plau que entreu a l’apartat “contribucions” dins del vostre perfil al web cotpc2018.org i ompliu l’apartat “afiliació” de cada autor abans del 30 de setembre. (Vegeu exemples a l’arxiu “llibre exemple”).

També volem fer una crida a tots aquells que disposeu de domicili i espai per allotjar convidats a Barcelona o rodalies. Són bastantes les persones que es desplacen de lluny de Barcelona i han demanat l’opció d’allotjar-se amb congressistes voluntaris però no s’han inscrit voluntaris suficients per cobrir-les totes. Per últim, us comuniquem que hores d’ara ja s’ha comunicat als participants quines han estat les contribucions acceptades com a orals i quines passaran a pòster. Aquells que per algun motiu no ho hagueu rebut, podeu consultar-ho directament a la web del congrés.

Contribucions
El comitè científic va avaluar les contribucions proposades a orals mitjançant un procés semblant al que es fan les revistes científiques amb la qual cosa es va realitzar una classificació. Tanmateix, i donat que  els lema del Congrés es “L'ornitologia a casa nostra: què s'està fent al territori?” el Comitè organitzador va optar per donar una representació més gran aquells territoris que havien fet poques contribucions o havien estat perjudicats pel sistema d’avaluació científica per tal de mantenir l’esperit del congrés.

Podeu veure totes les contribucions en aquest link.
 
El Comitè Organitzador

Últimes NotíciesSeu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats