Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Fotos anellament flamenc 2018

Dijous 20 Setembre 2018


Des del Parc Natural del Delta de l’Ebre agraeixen la participació dels col·laboradors en l’anellament dels polls de flamenc 2018, sense la qual hagués estat impossible realitzar-lo. Les dades que s’obtindran arreu de la Mediterrània a partir de les lectures de les anelles de PVC aportaran, ben segur, una informació molt valuosa per a la conservació d’aquesta espècie tan emblemàtica.
 
Una col·lecció molt completa de fotos de tota l’operació del tancament i l’anellament està disponible a l’apartat de “Àlbum de fotos” del web www.picampall.org. Finalment, us encoratgem a apadrinar un flamenc i així facilitar l’observació de flamencs al sud de la Mediterrània. Si hi esteu interessats, podreu trobar més informació a www.picampall.org/flamencs.htm o enviar un correu a info@picampall.org.

Últimes NotíciesSeu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats