Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Aprofita l'agost per enviar-nos les dades del SOCC

Dijous 26 Juliol 2018


Un cop s'ha acabat el període de camp del SOCC ja estem recopilant totes les dades. Les dades de 2015-2018 són especialment interessants, ja que a més de ser la base de les tendències de poblacions, també són una peça clau del Nou Atles, tant per als mapes dels models d'abundància relativa, com per a produir les estimes poblacionals de la majoria d'espècies a nivell Català. Aquests anàlisis es faran durant la tardor de 2018, començant ja al setembre.
 
Per això, aquest any és molt important ser puntuals amb l'enviament de dades i caldria tenir-les totes durant el mes d'agost. Si encara tens pendent fer-nos arribar les dades del SOCC, pots enviar-les a socc.ico@gmail.com.
 
Moltes gràcies!

Últimes NotíciesSeu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats