Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Participa als viatges ornitològics de l’ICO!

Dijous 26 Juliol 2018


Hem obert un nou apartat al web de l’ICO anomenat viatges ornitològics. Aquí trobareu tota la informació sobre els viatges organitzats arreu del món que organitzem juntament amb l’agència de viatges South Europe Nature. Aquests viatges us portaran per diferents indrets del món, sempre amb un guia expert de l’ICO i en ocasions amb guies locals i amb l’experiència i qualitat que aporten South Europe Nature.

Vam engegar els viatges ornitològics al febrer d’aquest any amb el viatge pels oasis pre-saharians del Marroc, que va resultar tot un èxit en cobrir totes les places en poc temps. Ara ja hi ha programat un viatge a Israel al desembre d’aquest any. I esperem programar-ne un parell més de cara a l’any que ve.

Amb aquesta iniciativa pretenem donar un servei més als nostres socis i a totes aquelles persones interessades en l’ornitologia, perquè puguin descobrir nous ocells més enllà de les nostres fronteres.

Últimes Notícies
Seu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona

OFICINES TANCADES TEMPORALMENT

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats