Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

El CTFC publica el manual "Gestión agrícola de los barbechos para la conservación de aves esteparias"

Dijous 19 Juliol 2018


Des del Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya s'acaba d'editar el manual "Gestión agrícola de los barbechos para la conservación de aves esteparias" que recull informació pràctica sobre com gestionar els guarets des d’un punt de vista agrícola, per tal d’afavorir la presència de les aus estèpiques. El projecte que ha permès aquesta edició compta amb el suport del Ministerio para la Transición Ecológica a través de la Fundación Biodiversidad. També s’ha comptat amb el suport del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació. El manual està dirigit a tècnics encarregats de la gestió del medi natural, a agricultors i a totes aquelles persones interessades en la conservació i la biodiversitat.

Més informació

Últimes NotíciesSeu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats