Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Campanya d’anellament del PN Aiguamolls de l’Empordà

Divendres 22 Juny 2018


La campanya d’anellament dels Aiguamolls de l’Empordà d’enguany ha finalitzat amb 2.426 captures de 63 espècies diferents. Suposa una davallada del 17% respecte la mitjana dels darrers 5 anys. Les espècies que més han disminuït són el mosquiter comú, el pit-roig, l’oreneta vulgar, el mastegatatxes, el mosquiter de passa i el tallarol gros. Les úniques espècies que han augmentat significativament respecte la mitjana són el rossinyol, el tallarol de garriga, el repicatalons i la mallerenga blava. Les espècies més anellades han estat la boscarla de canyar (909), el tallarol de casquet (183), el repicatalons (164), la mallerenga blava (121), el balquer (96) i el mosquiter comú (91). També s’han capturat 10 ocells amb anella estrangera:  una mallerenga blava (Lituània), 2 balquers (Croàcia i França), 4 boscarles de canyar (França, Eslovènia i dues d’Espanya), una boscarla dels joncs de la Nava (Palència) i una boscarla mostatxuda de Pego (Alacant).

Últimes Notícies
Seu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona

OFICINES TANCADES TEMPORALMENT

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats