Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Fes de voluntari al DBF 2018!

Divendres 22 Juny 2018


Un any més, busquem voluntaris per al Delta Birding Festival. Ells i elles són l’ànima del festival, aporten la seva feina desinteressada en favor dels projectes de conservació i viuen experiències úniques, coneixent als cracks ornitològics que ens visiten, fent amics i vivint de primera mà tot el que succeeix al voltant del festival.
 
Organitzem els voluntaris en quatre torns: divendres tarda, dissabte matí, dissabte tarda i diumenge matí. Cada voluntari pot triar un torn o més d’un. Les tasques són diverses, des de donar suport a les carpes de presentacions fins a ajudar en el lliurament d’entrades anticipades, totes elles indispensables perquè el festival funcioni i aconseguim el nostre objectiu: passar-ho bé, fer-ho passar bé i recollir fons pel projecte de conservació. A més, és clar, tots els voluntaris tenen l’entrada gratuïta els tres dies del festival.
 
Si tu també vols formar part d’aquesta gran família que som els voluntaris del DBF, no t’ho pensis i inscriu-te com a voluntari omplint el formulari!

Últimes NotíciesSeu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats