Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Es necessiten diners per cobrir els quadrats que falten per a l'Atles d'ocells nidificants d'Europa (EBBA2)

Divendres 4 Maig 2018


La Rússia europea cobreix una gran àrea que representa el 35% de tot el territori europeu. Hi ha àrees a Rússia on literalment no hi ha cap ornitòleg, ni tan sols hi ha anat ningú en els darrers anys per saber quines espècies d'ocells hi habiten. Durant el període de l'EBBA, els col·legues russos liderats pel Mikhail Kalyakin i l'Olga Voltzit, han fet una magnífica feina mapejant ocells a tota Rússia, ho podeu comprovar a la imatge on veureu les àrees ja cobertes.
Tot i la feinada que han fet, encara queden grans buits per omplir. Els voluntaris russos estan preparats per anar a aquestes àrees a mapejar els ocells i el seu entusiasme per fer aquesta feina és increïble. Les àrees que queden per cobrir són sovint de molt difícil accés i les despeses per arribar-hi poden ser extremadament altes, especialment si necessites llogar un helicòpter per poder-hi arribar! La feina de camp està planificada entre el maig i el juliol i necessitem moure'ns de pressa per donar-los el suport que necessiten.

Per tal d'ajudar-los a cobrir aquestes grans i llunyanes àrees i per entendre la distribució total d'espècies a Europa, necessiten recaptar fons addicionals per a la feina de camp a Rússia d'aquest any. Els costos estimats són de 9000€.

Si voleu col·laborar directament amb els nostres col·legues russos, podeu fer-ho utilitzant la plataforma d'apadrinament d'ocells de l'EBBA2 donant diners per a la conservació de les espècies i més tenint en compte que la majoria de les poblacions d'aquests ocells estan a Rússia.

Últimes NotíciesSeu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats