Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

La Catalunya Nord i la Societat Valenciana d'Ornitologia s'incorporen al COTPC

Dijous 22 Març 2018


El Congrés d'Ornitologia de les Terres de Parla Catalana incorpora, com a organitzadors, els companys del Groupe Ornithologique du Roussillon, a la Catalunya Nord, i la Societat Valenciana d'Ornitologia. Totes dues entitats s'involucren en el congrés com a organitzadors, és a dir, participaran de les decisions de l'organització i del comitè científic, a més de fer difusió del Congrés entre els seus socis.
 
El GOR és una entitat molt activa a la Catalunya Nord que realitza activitats d'estudi dels ocells i de divulgació entre els aficionats a l'ornitologia amb sortides, cursos i activitats diverses. Com a exemple d'això, els dies 6 i 7 d'abril, el GOR organitza un cap de setmana ornitològic a la població d'Alenyà (https://maps.google.com/maps?hl=ca&q=Alenya%2C%2066)  on podeu gaudir de sortides i xerrades d'ornitologia. Seguiu-los a Facebook per veure totes les seves activitats.
 
Per al COTPC, el País Valencià té representant des dels seus inicis amb el Grup AU, que opera principalment a Castelló, i ara s'hi incorpora la Societat Valenciana d'Ornitologia, entitat força dinàmica que abasta tota la comunitat i que podeu seguir a Facebook per veure les seves activitats. La SVO participarà com a organitzador al Congrés i presentarà ponències sobre l'estat dels treballs ornitològics de l'entitat i promourà la participació dels seus associats.
 
Des de l'ICO, donem una càlida benvinguda a totes dues entitats!

Últimes NotíciesSeu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa