Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Cens de rapinyaires rupícoles

Dijous 22 Març 2018


Aquesta temporada de cria es farà un cens de rapinyaires rupícoles (trencalòs, voltor comú i negre, cuabarrada, aufrany, falco peregrí i daurada)  coordinat per el Servei de Fauna i Flora del Departament de Territori i Sostenibilitat pel que fa a Catalunya  i per SEO-BirdLife per a tot l’Estat. Tots aquells que vulgueu col·laborar aportant dades, agrairíem que les incorporéssiu directament a Ornitho.cat, amb la màxima precisió possible, però preferiblement com a dades ocultes per motius de protecció, i així es podran integrar també fàcilment a l’atles de nidificants.

Últimes NotíciesSeu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats