Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Ruta pels oasis presaharians del Marroc: darreres places!

Dilluns 12 Febrer 2018


L’ICO ofereix un viatge al Marroc que inclou 9 dies i 8 nits fent ruta per diferents paisatges del país, des de les muntanyes de l'Atles fins a la Vall dels Oasis presaharians, amb dos dies a l'estació d'anellament de Yasmina, on podràs observar la migració dels ocells transaharians en directe. El viatge serà en grup tancat amb minibús propi i estarà guiat per l’Oriol Clarabuch, ornitòleg expert i bon coneixedor dels ocells del Marroc.
 
Anireu a la recerca d'ocells com l'alosa puput, el picot verd del Magrib, la cotxa diademada, el falcó llaner, l'enganyapastors egipci i molts, molts altres ocells adaptats a les condicions extremes de sequedat del mític desert del Sàhara i la serralada de l'Atles.

Descarregueu el document amb la informació completa del viatge aquí.
 
Més informació

Últimes NotíciesSeu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa