Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Participa al cens d'hivern d'Ocells dels Jardins

Dimecres 24 Gener 2018


El cap de setmana del 27 i el 28 de gener, farem el cens d'hivern d'Ocells dels Jardins. Tens almenys 30 minuts per ajudar-nos a estudiar els ocells del nostre entorn més proper?
 
Ocells dels Jardins és un projecte de recerca sobre les poblacions dels ocells urbans en jardins particulars o públics i serveix per saber quins factors afecten la seva supervivència en aquest entorn que, malgrat ser artificial, forma part tant de la vida dels ocells com de nosaltres mateixos.
 
En el Cens d'Hivern només cal comptar els ocells del teu jardí durant una estona en qualsevol moment durant el cap de setmana. És fàcil, divertit i apropiat per principiants, experts, fotògrafs o aficionats a gaudir dels ocells en menjadores. Si ja hi participes, pots animar amics i coneguts a que també hi col·laborin per contribuir, entre tots, a saber com afronten l'hivern els ocells urbans. 
 
Entra i participa des de www.ocellsdelsjardins.cat i al final del cap de setmana també podràs consultar en temps real quins ocells s’han observat als jardins de Catalunya. T’hi esperem!

Últimes NotíciesSeu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats