Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Campanya d’anellament a l’illa de l’Aire

Dilluns 12 Febrer 2018


Com ja va sent habitual en els darrers anys, la SOM (Societat Ornitològica de Menorca) organitza una campanya d’anellament durant la migració primaveral, emmarcada al projecte internacional Piccole Isole. El lloc on es durà a terme serà, com sempre, l’illa de l’Aire, una estació que està operativa a la primavera des de l’any 1993. Les dates de la campanya seran des del 26 de març fins al 13 de maig.

Aquesta campanya comptarà amb la presència d’un anellador expert, que és el responsable de l’estació, dels anellaments i de tota la feina que es desenvolupa al voltant d’aquesta campanya.

La SOM ofereix la possibilitat de participar com a voluntari en aquestes campanyes. El calendari per apuntar-se ja està obert i queden poques places disponibles. Podeu demanar més informació o aclariments al telèfon 649 86 86 95 (Santi Catchot) o per correu electrònic  a l’adreça: scatchot@gmail

Últimes NotíciesSeu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa