Accés intranet
Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Balanç d’anellament 2017 i renovació de permisos

Dimecres 20 Desembre 2017


Us recordem que la data de lliurament dels balanços d'anellament de 2017 és el 10 de gener de 2018.
 
Tots els anelladors, tant experts com auxiliars, que vulgueu anellar durant l’any 2018 cal que demaneu la renovació del vostre permís omplint un formulari que trobareu al següent enllaç. En aquest formulari heu de fer constar el projecte d'anellament pel qual demaneu la renovació (Sylvia, Migració, Estàndards ICO). Si es tracta d'algun projecte particular, podeu esmentar-lo. No heu de posar altres projectes que no són d'anellament (com ara el SOCC); el formulari es refereix exclusivament a projectes d'anellament!

Què passa amb els anelladors que no renoven el permís? Aquests continuen sent anelladors de l’ICO (no actius) i poden renovar el permís en anys successius, però no tenen permís durant l’any en curs.

Recordeu que tots els permisos s’han de renovar; el fet de tenir-lo l’any anterior no pressuposa que no calgui renovar-lo.

El nostre company Oriol Baltà està disponible per ajudar-vos a resoldre tots aquells problemes derivats de l’ús correcte del programari NouBio i de la compatibilitat dels ordinadors de cadascú (info@ornitologia.org / tf 93 458 78 93).

Finalment, volem remarcar la importància de lliurar puntualment els balanços d’anellament. Cal tenir molt present que no es renovarà l’autorització d’anellament als anelladors experts que no hagin lliurat el balanç i el formulari de renovació del permís a 10 de gener de 2018. El permís vigent actualment caduca el 15 de març de 2018, justament per poder vincular la renovació dels permisos a la deguda complementació del balanç i la resta de requisits formals.

Renovació de permisos especials d’anellament
 
Els permisos especials que afecten espècies sensibles o molt sensibles o l'ús de marques especials cal renovar-los cada any.

 Per això, cal enviar la documentació següent:

1. Formulari de petició que trobareu disponible aquí.
 
2. Memòria de resultats de 2017. No cal que sigui un document extens, però cal que inclogui un resum de la feina feta i els resultats més rellevants obtinguts.

Últimes Notícies




Seu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona
Dilluns, dimecres i dijous: 9:00h-17:00h.
Dimarts i divendres: 9:00h-15:00h.

 




Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats