Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Presentació de l’Atles dels ocells nidificants de Barcelona

Dimecres 11 Octubre 2017


Finalment i després de 6 anys de treball, veu la llum l’Atles dels ocells nidificants de Barcelona. Us convidem a tots i totes a la presentació del llibre que tindrà lloc al Museu de Ciències Naturals de Barcelona (Museu Blau) el dia 19 d’octubre a les 18:30 h. L’Atles dels ocells nidificants de Barcelona ha estat una iniciativa conjunta de l’Ajuntament de Barcelona, la Universitat de Barcelona, la Fundació Zoo i l’ICO, que n’ha exercit la part executiva del projecte des de la coordinació de voluntaris fins a l’anàlisi de dades i edició de continguts. L’obra mostra les 83 espècies nidificants al municipi de Barcelona amb mapes que mostren tota l’extensa compilació d’observacions realitzades i que inclouen estimes poblacionals en quadrats de 500x500 m o de 1x1 km. Així mateix, aquest atles presenta uns mapes d’alta resolució (50x50 m), útils per a la planificació i gestió de la biodiversitat d’ocells a Barcelona. Finalment, aquest atles ve acompanyat d’unes magnífiques il·lustracions que recreen cada espècie en un indret conegut de la ciutat on se la pot localitzar.

Us animem a tots a venir a la presentació!

Últimes NotíciesSeu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa