Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

L’Institut Català d’Ornitologia rebutja i condemna l’atac als drets fonamentals dels catalans

Dijous 21 Setembre 2017

La Junta de l’Institut Català d’Ornitologia rebutja i condemna l’atac als drets fonamentals dels catalans que l’Estat espanyol ha perpetrat aquests darrers dies. Les actuacions policials i judicials portades a terme, no només s'han dirigit als representants de les institucions de Catalunya, des del Parlament fins als Ajuntaments, escollits democràticament pel poble, mitjançant detencions, interrogatoris i escorcolls en espais públics i particulars. També han afectat a la ciutadania i a les entitats socials, en un intent per anul·lar la llibertat d’expressió i el dret a decidir dels catalans.

Independentment de les ideologies, sentiments i voluntats plurals que hi ha des de fa molts anys a Catalunya, els drets fonamentals de les persones són inviolables. Per això, animem la ciutadania a defensar-los pacíficament i cívica a través de les manifestacions lliures i democràtiques que hi ha arreu del país.

La Junta Directiva

Barcelona, 21 de setembre de 2017


Últimes NotíciesSeu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa