Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Nova guia d’ocells en català

Dilluns 10 Abril 2017


Aquesta setmana veurà la llum una nova guia d'ocells de Catalunya, elaborada per Fran Trabalon i Carlos Alvarez i editada per Omega.

Una obra de 768 pàgines i més de 1700 fotos. És una guia a l'ús i rigorosa, però amb elements que la fan diferent. A part de ser la primera guia fotogràfica d'ocells de Catalunya feta per catalans, s'hi resolen qüestions tals com: Quan viu un determinat ocell?  Com es pronuncien els noms científics? D'on deriven aquestes denominacions?  I les dels noms catalans? També hi ha tota mena de curiositats, des de poesies a endevinalles o referències a algun quadre. Això pot semblar anòmal en una guia, però és un intent de seducció als no iniciats que no deixarà indiferent a l'expert. Tot plegat, un excel·lent regal per a Sant Jordi! 

Entre d’altres, està previst fer diverses presentacions. De moment, la primera és a la llibreria Altaïr (http://www.altair.es/es/actividades/evento.php?codigo=231), el dia 11. La següent  serà a la botiga Oryx, el dia 20 a les 19:45 h (https://www.weboryx.com/). 

Últimes NotíciesSeu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa