Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Ajuda'ns a omplir els buits de l'EBBA2!

Dilluns 10 Abril 2017


Si estàs planificant les teves vacances o el teu pròxim viatge ornitològic, per què no fas un cop d'ull a les àrees de prioritat de mapatge de l'Atles dels ocells nidificants d'Europa (EBBA2)  i t'afegeixes al nostre nou repte? L'EBBA2 arriba al seu darrer any de compilació de dades i algunes àrees d'Europa encara necessiten ajuda al camp.

Per tal d'incrementar la feina al camp als llocs que més ho necessiten, hem creat el repte "Omple els buits de l'EBBA2!". Si vols descobrir nous llocs, ajuda'ns a recollir dades dels ocells nidificants, passa-t'ho bé pel camí i participa en el sorteig d'uns prismàtics Meopta o d'alguna de les petites sorpreses que trobaràs als mateixos països. 
 
Trobaràs tota la informació sobre el repte en el següent enllaç: http://www.ebba2.info/contribute-with-your-data/filling-ebba2-gaps-join-our-new-challenge/
 
L'EBBA2 aportarà dades de l'estat dels ocells a tota Europa, actualitzant el primer atles europeu realitzat l'any 1997. La informació que se n'extregui serà vital per treballar en la conservació dels ocells. Ja s'han publicat els primers mapes pilot amb informació de 15 espècies amb les dades obtingudes fins ara. Els podeu consultar en aquest enllaç: http://mapviewer.ebba2.info/

Últimes NotíciesSeu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa