Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Els beneficis del DBF 2016 ja estan en camí de finançar part de l'EBBA2

Divendres 3 Març 2017


Dimarts passat es va fer lliurament del xec per valor de 5000 € dels beneficis obtinguts durant el Delta Birding Festival de l'any passat. Aquests diners es destinaran a finançar expedicions per recollir dades per al nou Atles dels ocells nidificants d'Europa (EBBA2).

Hi ha llocs a Europa de molt difícil accés on la cobertura és deficient; a més, en molts d'aquests països la presència d'ornitòlegs és molt més escassa que a Europa Occidental. La combinació d’aquests dos factors fa que el coneixement de l'avifauna d'aquestes zones sigui molt deficient.

La primera d'aquestes expedicions estarà composta per ornitòlegs russos que tenen previst arribar a llocs tan remots com la península de Kola o el cap de Kanin, al nord de Rússia, prop del cercle Polar Àrtic. La segona expedició té previst compilar dades per l'EBBA2 en zones muntanyoses de Grècia.
 
Els respectius coordinadors de l'EBBA2 de Rússia i Grècia, Mikhail Kalyakin i Danae Portolou, han expressat la seva gratitud per aquesta aportació ja que altrament hauria estat molt difícil cobrir aquestes zones.

El Delta Birding Festival és un esdeveniment organitzat conjuntament per la botiga Oryx, la Fundació Catalunya la Pedrera i l'Institut Català d'Ornitologia i el seu objectiu és el de reunir als ornitòlegs i amants de la natura en un entorn únic per compartir coneixements i experiències i recaptar fons per contribuir en la conservació i recerca dels ocells.

Últimes NotíciesSeu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa