Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Patrocina la teva espècie preferida i fes possible l’Atles dels Ocells d’Europa!

Dijous 22 Desembre 2016


El nou Atles dels ocells nidificants d’Europa representa una de les prospeccions biològiques més ambicioses mai realitzada. Aquest atles ens portarà informació de com els canvis ambientals dels darrers 30 anys han afectat les poblacions d’ocells arreu d’Europa. A més, s’ha obert per primer cop l’oportunitat de cobrir la totalitat del continent d’un extrem a un altre. L’Institut Català d’Ornitologia, juntament amb la Societat Ornitològica Txeca i l’Institut Suís d’Ornitologia, coordinen aquest gran projecte.
 
L’Atles d’Europa serà sens dubte una eina essencial per a la presa de decisions sobre conservació, però per tenir èxit en aquest ambiciós projecte necessitem la teva ajuda. Si patrocines una o més espècies estaràs contribuint directament als diferents aspectes que necessitem per completar el projecte, des de la recollida de dades en països amb poques capacitats de finançament, a la publicació del llibre l’any 2020, passant per l’anàlisi d’una de les majors bases de dades sobre ocells mai recopilada.
 
Tenim la manera de facilitar el teu suport. Escull la teva espècie i fes la teva donació. Aquestes festes, fes possible aquest gran somni!

Últimes NotíciesSeu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa