Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Comença una nova temporada del SOCC d'hivern

Dimecres 23 Novembre 2016


El proper dijous 1 de desembre comença la temporada SOCC d'hivern i els col·laboradors del projecte estan cridats un cop més a participar d'un dels principals programes de seguiment de la biodiversitat de Catalunya. Tal com vam anunciar a la passada jornada SOCC, la nostra intenció és disposar d'un nou sistema d'entrada de dades on-line. Actualment estem treballant colze a colze amb els tècnics de Biolovision per poder d'entrar i consultar les dades dels itineraris SOCC a l'Ornitho. Esperem que això sigui una realitat de cara a la propera primavera. Mentrestant, caldrà enviar les dades en els formats fins ara disponibles. Sisplau, tots els que encara no hagueu enviat les dades de la passada primavera (i en alguns casos del passat hivern), no trigueu a enviar-nos-les!!
 
Recordeu que totes les tendències de les poblacions d'ocells comuns que passen l'hiven a Catalunya es poden consultar al www.sioc.cat. A tall d'exemple, us mostrem un parell de casos interessants que hi podreu consultar. Mentre les poblacions nidificants de puput es mantenen estables, a l'hivern cada cop n'hi ha més. Al tord li passa just el contrari, mentre la població hivernant és estable, la nidificant va en augment.

Últimes NotíciesSeu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa