Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Campanya d’anellament a Canal Vell, Deltebre

Dimecres 23 Novembre 2016


Estem acabant la campanya d’anellament per al seguiment de la migració postnupcial de passeriformes de canyissar a l’estació de Canal Vell, Deltebre. Aquesta campanya va començar el 4 d’agost i finalitzarà el dia 1 de desembre. D’aquest any podem destacar l’alta xifra de boscarles de canyar (Acrocephalus scirpaceus) anellades amb més de 2300 exemplars i que suposa la xifra més alta dels 25 anys de seguiment. Per contra, per a d’altres espècies com el mosquiter de passa (Phylloscopus trochilus), ha estat una tardor amb poques captures, tal com ja va passar a la campanya de primavera als Aiguamolls. Hores d’ara s’han anellat prop de 5.500 exemplars, una xifra per sobre de la mitjana dels darrers anys.
 
Podeu veure els resultats preliminars obtinguts fins ara  a: apps.ornitologia.org/anella/migra
 
Anant a Dades podreu veure les captures de l’estació de Canal Vell.

Últimes NotíciesSeu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa