Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Èxit de participació en la tercera edició del Delta Birding Festival!

Divendres 30 Setembre 2016


El passat cap de setmana es va celebrar la tercera edició del Delta Birding Festival al delta de l'Ebre, aconseguint un gran èxit de públic i d'observació d'ocells. Més de 2000 persones han visitat la fira del festival d'ornitologia, on s'ha de destacar el gran interès que van aixecar les ponències dels convidats estrella, com la de Lars Svensson.
 
L'ICO va presentar el seu nou projecte de col·laboració amb l'empresa Agbar, a més d’anunciar el Congrés d’ornitologia de les terres de parla catalana. Una altra de les activitats impulsades per l'ICO que va gaudir de molt d'èxit, va ser la cursa Ornitho-Swarovski, on es van presentar més de 1700 llistes completes d'observacions d'ocells.
 
Vam gaudir d'un cap de setmana amb molt bon ambient, molts ocells i bones sensacions, que consoliden el Delta Birding Festival com a festival ornitològic de referència.

Últimes NotíciesSeu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa