Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Aquest cap de setmana no et perdis el Delta Birding Festival!

Dijous 22 Setembre 2016


Arriba la tercera edició del Delta Birding Festival, el festival internacional d'ornitologia del delta de l'Ebre, i tenim preparades un munt d'activitats, conferències, cursos, tallers, concursos, etc., a més d'una gran fira de productes i serveis per als ornitòlegs i els amants de la natura. 
 
Continuem sent l'únic festival ornitològic de l'Estat que destina tots els beneficis de les entrades a projectes relacionats amb l'estudi i la conservació dels ocells. Aquest any els guanys es destinaran a l'Atles dels ocells nidificants d'Europa (European Breeding Bird Atlas 2) finançant els viatges dels ornitòlegs que prospecten llocs remots d'Europa.
 
L'esdeveniment comença el divendres 23 a la tarda fins diumenge 25 al matí. No hi pots faltar! 
 
http://www.deltabirdingfestival.com/

Últimes NotíciesSeu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa