Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Primer congrés d’ornitologia de les terres de parla catalana

Dijous 22 Setembre 2016


El Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa (GOB), l'Institut Català d'Ornitologia (ICO) i la Societat Ornitològica de Menorca (SOM), s'han posat d'acord per impulsar la realització d'un congrés que aglutini els ornitòlegs del conjunt de les terres de parla catalana.
 
La iniciativa, que es presentarà públicament aquest diumenge a les 14:15 al Delta Birding Festival, tot just abans del lliurament dels premis de la Cursa Ornitho Swarovski Optik:

Aquest congrés té com a objectiu principal crear un nou fòrum que faciliti l'intercanvi d'experiències i la difusió i publicació de nous coneixements en el camp de l'ornitologia. A més, també es vol fomentar la formació tècnica i pràctica, i impulsar la col·laboració tant a nivell dels mateixos ornitòlegs com de les entitats dedicades a l'estudi i conservació dels ocells.
 
Durant les properes setmanes es contactarà amb la resta d'organitzacions ornitològiques de referència de Catalunya, Illes Balears, País Valencià, Andorra i Catalunya Nord, per tal d'acabar de donar forma a la iniciativa i crear el comitè organitzador que s'encarregui de confeccionar el programa científic. Si tot va bé, la primera edició del congrés es podria celebrar a finals de 2017.
 
Des de les tres institucions, GOB, ICO i SOM, s'espera que aquest nou congrés pugui acabar esdevenint una eina realment útil de cara a la millora del coneixement i la conservació dels nostres ocells.

Últimes NotíciesSeu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa