Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Premi per al Nou Atles català

Dijous 22 Setembre 2016


Benvolguts col·laboradors del Nou Atles i simpatitzants del projecte,

Ens plau comunicar-vos que acabem de rebre un premi per al Nou Atles dels ocells nidificants de Catalunya! Fa pocs dies es va celebrar a Halle (Alemanya) el 20è congrés del l'European Bird Census Council i el pòster que hi vam presentar per explicar el nostre nou atles va ser guardonat per votació dels assistents com a millor pòster del congrés. El podeu veure i descarregar a http://www.ornitologia.org/mm/files/NouAtles_Birdnumbers2016.pdf

El premi rebut és un exemplar del Illustrated Checklist of the Birds of the World. Volume I - Non-Passerines. Des de la coordinació del Nou Atles, pensem que aquest ha de ser un premi per a tots els que creieu en aquest projecte. Per aquest motiu la propera temporada del Nou Atles tindrà un petit nou al·licient: el participant que hi hagi aportat més informació des de l'inici del projecte (núm. de SOCCs, núm. de quadrats 1x1 km i major nombre d'espècies per quadrat 10x10 respecte a les detectades en l'atles anterior) podrà passar a recollir aquest fantàstic llibre.

Mireu la vostra disponibilitat per a la propera primavera, trieu la vostra contribució al Nou Atles (consulteu els quadrats i SOCCs disponibles) i poseu-vos en contacte amb el coordinador del projecte (atles@ornitologia.org). Si passeu per l’estand de l'ICO al Delta Birding Festival el proper cap de setmana trobareu un mapa on podreu consultar també la disponibilitat de quadrats i SOCCs.

Ah, i el més important de tot, recordeu que tots els que ja heu fet feina de camp heu d'enviar-nos les vostres dades. Aquestes també compten per al nostre petit concurs!
 
Moltes gràcies pel vostre interès!
 
Martí Franch
atles@ornitologia.org

Últimes NotíciesSeu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa