Accés intranet
Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Lars Svensson serà nomenat Membre d'Honor de l'ICO al Delta Birding Festival 2016

Dijous 7 Juliol 2016


El proper DBF 2016 comptarà amb la presència de Lars Svensson, que el dissabte 24 presentarà el seu últim macroprojecte sobre els ocells del Paleàrtic Occidental. Svensson va publicar l'any 1970 la seva Identification Guide to European Passerines per identificar, datar i sexar passeriformes en mà. El seu llibre, sovint conegut com la Bíblia dels anelladors arreu d'Europa, ha servit a generacions d'anelladors per fer bé la seva feina i ha estat clau en el desenvolupament de l'anellament científic. Per a l'ornitòleg en general, Svensson és conegut per ser coautor, junt amb el dibuixant Killian Mullarney, de la que es considera la millor guia de camp d'ocells fins el moment.
 
Des de l'ICO, que té els seus orígens com a Grup Català d'Anellament, volem retre homenatge a la tasca de Lars Svensson i per això se li farà lliurament de la distinció de Membre d'Honor just després de la seva xerrada al DBF.
 
Amb 75 anys d'edat Svensson, incansable, continua tenint projectes de futur per fer encara més aportacions al coneixement dels ocells, i constitueix un autèntic exemple del que és tenir passió per l'ornitologia.
 
Vols que l'autor et signi la teva vella guia Svensson dels 70 o 80? Tindrem l'oportunitat que el propi autor ens les signi, així que no t'oblidis de portar-la al festival. Tenint en compte que sap millor que tots nosaltres què és l'anellament, no importa que estigui gastada, tingui pàgines mullades o hi hagi taques de color morat que t'hi deuen haver deixat centenars de tallarols de casquet...

Últimes Notícies




Seu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona
Dilluns, dimecres i dijous: 9:00h-17:00h.
Dimarts i divendres: 9:00h-15:00h.

 




Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats