Accés intranet
Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Es necessiten anelladors experts voluntaris per a la campanya de Canal Vell

Dilluns 3 Novembre 2014


La campanya d'anellament de l'estació de Canal Vell a Deltebre segueix operativa des del 4 d'agost quan es va posar en funcionament. Ara mateix queda encara tot el mes de novembre per endavant i tenim alguns dies on fan falta anelladors experts voluntaris. Concretament necessitem anelladors pels dies entre el 14 i el 24 de novembre. Si ets anellador expert i tens alguns dies lliures, aprofita aquesta darrera opotunitat per participar-hi!
 
La campanya d'aquest any ha comptat amb anelladors de Gran Bretanya, Suïssa i els Estats Units, de banda dels anelladors de l'ICO.
 
El nombre de captures d'aquesta temporada no han estat especialment altes i, en general, la mitjana ha estat d'uns 50-60 ocells per dia amb màxims de 120. Curiosament i per segon any consecutiu no s'han fet captures massives d'orenetes, fet que era habitual fa alguns anys quan utilitzaven els canyissars de Canal Vell com a dormidors. Per contra, aquesta temporada ha estat molt bona en el nombre de blauets (Alcedo atthis) i s'han recuperat dos ocells amb anella francesa. Pel que fa a rareses, fins ara s'han capturat una bosqueta pàl·lida occidental (Iduna opaca) i una boscarla dels arrossars (Acrocephalus agricola).
 
Per a més informació i per apuntar-vos, cal que us poseu en contacte amb Raül Aymí a l'adreça: ico@ornitologia.org o al telèfon 93 458 78 93.
 

Últimes Notícies




Seu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona
Dilluns, dimecres i dijous: 9:00h-17:00h.
Dimarts i divendres: 9:00h-15:00h.

 




Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats