Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Xerrada a la llibreria Altaïr

Divendres 19 Octubre 2012


Viatge Naturalista per Australia: Red Center, Kakadu i Queensland a càrrec del biòleg Jordi Doménech Gimeno

Dimarts 20 de novembre 2012 - 19:30, Gran Via 616 de Barcelona

Una ruta de més de 7.000 kms en cotxe i 6.153 kms en avió, permet oferir només una petita mostra d’Austràlia. L’Uluru i Kata Tjuta amb els seus paisatges màgics. Darwin i el Park Nacional de Kakadu, un paradís pels ornitòlegs per la varietat i quantitat d’ocells, sense oblidar els sorprenents escarpaments de roca plens de pintures aborígens. L’estat de Queensland amb una enorme diversitat d’hàbitats: el nord amb les selves tropicals de Cape Tribulation i les Tablelands, més a l’interior, llocs on podem trobar casuaris, cangurs i ornitorincs; A poca estona mar endins la gran barrera de coral i més al sud una costa espectacular, on podem veure koalas i amb sort dingos, dofins i dugongs a les illes Magnetic, Fraser i Moreton, i gaudir de la proximitat de les balenes a Hervey bay. Les ciutats de Brisbane i Sidney, capitals respectivament de Queensland i Nova Gales del sud donen el contrapunt urbà al viatge.

Les xerrades del cicle Viatges Naturalistes, estan organitzade per la llibreria Altaïr en col·laboració amb SEO/BirdLife Catalunya.

Últimes NotíciesSeu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa