Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Tercera Jornada SOCC

Divendres 19 Octubre 2012


Els passats 28 i 29 de setembre es va celebrar al Parc Natural del Delta de l’Ebre la Tercera Jornada del SOCC, un esdeveniment que ja s’ha consolidat com un punt de trobada per als participants i interessats en el SOCC. La jornada va permetre compartir experiències, resoldre dubtes i avançar en la formació dels interessats. L’acollida de la jornada per part del públic assistent va ser molt bona. Els gairebé 70 assistents van qualificar amb un 8,4 sobre 10 el conjunt d’activitats dutes a terme. Com a notes destacades, vam comptar amb l’obertura per part de la presidenta del Parc Natural, una interessant exposició del projecte europeu de seguiment d’ocells comuns (PECBMS) per part d’en Petr Vorisek, coordinador del projecte, i un acte d’homenatge a aquells col·laboradors del SOCC que no han defallit mai des del primer any del projecte.

Últimes NotíciesSeu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa