Institut Català d'Ornitologia


cursos - 5 de Desembre - 11 de Desembre

5 de Desembre - 11 de Desembre

cursos Calendari
Dijous, 8 de Desembre
Hora: Event diario
Lloc: Gallocanta i secans d'Aragó
Resum: Sortida a Gallocanta i secans d'Aragó
Descripció:

<span style='color:#FF0000;'>QUEDEN 4 PLACES!</span>Organitza:&nbsp;ICO

Codi: S2

Lloc:&nbsp;Dijous 8 a les 8h&nbsp;a l&#39;Estaci&oacute; de Lleida-Pirineus (part del darrera, &nbsp;<a href='https://goo.gl/maps/ndmZZzYy8bz' target='_blank'>aqu&iacute;</a>).

Dates:&nbsp;8, 9 i 10 de desembre de 2016.

Horaris:&nbsp;Sortida dijous 8 a les 8h des de Lleida i arribada al mateix punt dissabte 10 a les 19h aproximadament.

Data l&iacute;mit d&rsquo;inscripci&oacute;:&nbsp;1 de desembre.

Preu:&nbsp;235&euro; no socis / 215&euro; socis. El preu inclou totes les despeses de viatge, allotjament i manutenci&oacute;, excepte l&#39;esmorzar i dinar en ruta de dijous. Cal fer pagament del 25% (o 100% si es prefereix) abans del 24 de novembre (60&euro; no socis/56&euro; socis). Aquest pagament del 25% no &eacute;s retornable, pel fet que l&#39;alberg ens demana un pagament proporcional previ. Places limitades.

Guia:&nbsp;<a href='/ca/queoferim/formacio/cursos_professors.html#jb'>Juan Bernal</a>.

Descripci&oacute;: Sortida guiada de cap de setmana per observar la concentraci&oacute; de grues a Gallocanta (30.000 al cens de 10/12/2015). Recorregut en vehicle de 9 places, passant per la llacuna de Candasnos, Salada de S&aacute;stago-Bujaraloz i el Planer&oacute;n (Belchite), per observar ocells esteparis en aquests indrets. Cap a les 16:00 h est&agrave; previst arribar al lloc d&rsquo;entrada de les grues a la llacuna, un espectacle gaireb&eacute; &uacute;nic. A les 18 h, ens anirem a l&rsquo;alberg Allucant, on descansarem i soparem. Divendres mat&iacute;, abans de la sortida del sol, observarem com immensos estols de grues emprenen el vol per anar a alimentar-se als camps del voltant i continuarem el dia observant esp&egrave;cies estep&agrave;ries per la zona. Dissabte tornarem passant per les Salinas de Chipiana, espai molt singular, l&#39;aiguabarreig del Segre-Cinca i altres indrets si es disposa de temps, per arribar a Lleida cap a les 19h aproximadament.

Despla&ccedil;ament:&nbsp;Conjuntament tot el grup amb microb&uacute;s de 9 places.

Allotjament: Alberg Allucant, al costat mateix de la llacuna.

Qu&egrave; cal portar:&nbsp;Esmorzar i dinar de dijous, sac de dormir d&#39;hivern (no &eacute;s necessari mantes), &eacute;s molt important dur roba d&#39;abric, incloent-hi passamuntanyes o altra prenda que tapi la&nbsp; cara (la temperatura abans de la sortida del sol pot estar per sota dels -5&ordm;), prism&agrave;tics, etc.<em><a href='/ca/participa/activitats/sortides.html#S11'>M&eacute;s informaci&oacute;</a></em>

&nbsp;

Gràcies a PHP iCalendar

Seu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona

OFICINES TANCADES TEMPORALMENT

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats